Uit het hart

Wanneer je angst ervaart, kan je met je gedachten diep je hart in gaan. Daar ben je veilig.

Je kan je leven ook als de zee zien. Golven komen en gaan, problemen komen en gaan.

Onder het wateroppervlak is er een heel andere wereld, net zoals wanneer je met je aandacht naar binnen zou gaan. Daar vindt je ook een heel andere wereld. Jouw ECHTE wereld.

Wanneer je wakker wordt, lig dan nog even bewust in bed. Wees dankbaar voor de dag die komen gaat. De gebeurtenissen die komen zijn er om je te laten groeien.

Deepak Chopra zegt (in Dr Oz show): Eerst is het noodzakelijk om je emotionele bagage los te laten. Dan kan je lichaam gaan helen, en dan kan je positief denken. Waardoor je je gelukkig gaat voelen.

De Helende Reis Centrum Licht Hart

 

Wanneer je niet kan slapen omdat je ligt te piekeren, let dan eens op de stand van je ogen. Waarschijnlijk “kijken” ze omhoog. Beweeg je ogen dan naar beneden en richt ze op je hart of het puntje van je neus. Het piekeren verdwijnt en je kan heerlijk slapen.

Het waardevolste cadeau wat je iemand kan geven is zijn eigen kracht. Door iemand steeds maar weer te helpen en zijn of haar kastanjes uit het vuur te halen, ontneem je deze persoon zijn kracht. Wanneer je loslaat en een stapje achteruit doet, vindt de persoon zijn eigen kracht terug en is je dan dankbaar. (Tijdens dit proces waarschijnlijk nog even niet :))

Wanneer IK bang BEN, hoef ik alleen maar TE ZIJN. Want door TE ZIJN, BEN IK.