Soul Healing

Laat je eigen diepste licht weer stralen. Herinner je weer wie je werkelijk bent. We zijn allemaal hetzelfde, hebben alleen verschillende wegen bewandeld. Andere ervaringen opgedaan.

Stel jezelf niet de vraag: Waarom? …. Maar hoe ga ik ermee om. Wat doe ik ermee? Laat ik mijn hoofd hangen en blijf ik slachtoffer of ga ik op zoek in mijzelf en vind ik daar mijn grootste innerlijke kracht. Het licht, mijn ziel.

Alles zit in je. Je hoeft alleen maar de deur te openen. Vaak zit deze deur op slot. Door overtuigingen, door gebeurtenissen, dingen die tegen je gezegd zijn en die jij geloofde. Dat deed pijn. En wat doe je vaak met pijn? Dat stop je weg. In een diep donker hoekje waar je er nooit meer naar hoeft te kijken en zeker niet te hoeven voelen. En dat lukt. Soms vele tientallen jaren lang. Alleen hoe ouder je wordt, hoe meer kracht het kost om de deksel ( van de bekende beerput) dicht te houden. De rotzooi, pijn en ellende wil eruit. Wil niet meer in het lichaam zijn. Dan komt de angst: Ja maar wat gebeurt er dan als ik de deksel eraf haal? Iemand vertelde me: als ik ga huilen verdrink ik in mijn tranen.

Wanneer je durft, de moed kan vinden, jouw diepste pijn te voelen en te uiten zal jouw lichaam zich gaan helen. En ook jouw ziel. Dat is wat jouw ziel het liefst wil. VRIJ ZIJN! En wanneer je eenmaal van deze vrijheid hebt geproefd wil je er steeds meer van. En dat is er. Deze vrijheid is grenzeloos en voor iedereen beschikbaar.

Dus….stroop je mouwen op. We gaan aan de slag.

Welkom bij Soul Healing, een innerlijke reis.

In de workshop leer ik je hoe je de emoties naar boven kunt laten komen, er mee om gaat. Hoe iemand zich volledig kan uiten en vergeven. En hoe het is om in je eigen ziel te zijn.

Je leert door zelf te ervaren.

Je krijgt dus de kans op jezelf te helen en je leert hoe je een ander kan begeleiden.

De workshop bestaat uit 1 dag van 10.00 tot 16.00 uur en kost € 95,00.

Voor deze workshop zijn minimaal 14 personen nodig omdat we veel moeten oefenen met verschillende personen. 

Soul Healing Centrum Licht Hart

Je kan je opgeven via o.v.v workshop Soul Healing.