Sjamaanse Inca Healing

In een Sjamaanse Inca Healing vinden er  bijzondere reinigingen plaats voor lichaam en geest.

 Ik begin met een polsreading. Daarbij kan ik aan jouw hartslag voelen wat het belangrijkste is wat geheald mag worden. Daarbij spoor ik gelijk entiteiten op en indien aanwezig verwijder ik ze. Dit deel wordt afgesloten met een Melchizedek- Blessing. Dit gebeurt staand. 

Daarna ga je liggen op de massagetafel. Ik ga je lichaam reinigen met kuljas, dit zijn stenen gevonden in rivieren. De bovenkant, zijkant  en onderkant van jouw lichaam.

Na ieder deel van jouw lichaam gereinigd te hebben herstel ik jouw energieveld door helende energie te geven. Daarna reinig ik jouw 7 hoofdchackra’s.

Als afsluiting van de Inca Healing doe ik een Soul Retrieval. Dit houdt in dat ik een deel van jouw ziel, dat weg is gegaan door bijvoorbeeld een trauma, weer ophaal en terug in het lichaam breng. Waar het thuis hoort.

Sjamaanse Inca Healing Centrum Licht Hart

 

Wanneer de healing klaar is zul je je weer een stuk beter voelen.

Een Sjamaanse Inca Healing duurt ongeveer 1 uur.

Kosten: € 125,00

Ik heb de opleiding tot Inca Sjamaan bij Senia Melchizedek gevolgd.