José

José Ligthart Centrum Licht Hart

Mijn naam is José Ligthart.

Doordat ik in 2003 mezelf ging ontwikkelen op spiritueel gebied herinnerde ik dat waar ik naar opzoek was zich binnenin mij bevond. Dat vond ik zo’n openbaring dat ik me daar steeds meer in ging verdiepen. Ik merkte dat hoe meer in met mijn aandacht in mezelf ging ik steeds blijer en vrijer werd. Dat bevestigingen van buitenaf niet meer nodig zijn. Dat wilde ik ook graag met anderen mensen delen. In 2004 ben ik begonnen met het volgen van de opleiding De Helende Reis (The Journey). Daar ontdekte ik hoe meer je je emoties uit, hoe vrijer je wordt. Daarna heb ik nog vele opleidingen gevolgd die voor steeds meer verdieping van de sessies zorgen. Wanneer je nu een voor sessie komt gebruik ik wat er nodig is.   

De verschillende technieken die ik gebruik zijn: De Helende Reis  ( The Journey) van Brandon Bays. Ik ben geaccrediteerd sinds 2005. Ik maak gebruik van Hypnotherapie en Regressie technieken, ik heb deze opleiding bij het Civas gevolgd. Mediumschap, wat ik bij Jaco Elken heb ontwikkeld. De Luisterkind Werker  van Diana van Beaumont. Sjamaan  en Avatar Teacher bij Senia Melchizedek. Door deze technieken op mijn eigen wijze te gebruiken heb ik samen met mijn cliënten fantastische resultaten geboekt.

Ik waak ervoor dat ik iets in de mond leg van mijn cliënten. Dat wil zeggen: De cliënt is de baas. De cliënt voelt en ervaart.

Soms komen en er geen herinneringen, dan help ik. Ik stap dan als het ware erbij en vind een herinnering waardoor de cliënt weer verder kan.  Ik begeleid, en samen vinden we de kern van het probleem. Laten het los, waardoor er rust en innerlijke vrijheid ontstaat.

Medische Basis Kennis op HBO niveau heb ik bij Con-Amore van Albert Jansen gevolgd.

Hypnotherapie en Regressie via het Civas

Quantum Touch van Richard Gordon.

Reconnection van Dr. Eric Pearl.

Medium Therapie van Jaco Elken.

Luisterkind Werker van Diana van Beaumont.

Coach en Trainer bij Senia Melchizedek.

José Centrum Licht Hart