Helende Reis voor Volwassenen

 Na elke Helende Reis volgt nazorg contact via mail, om de integratie van jouw Helende Reis verder te stimuleren.

De Helende Reis die ik aanbied duurt  ongeveer 2,5 uur waardoor je heel diep in jezelf kunt komen en jezelf nog meer kunt bevrijden van innerlijke blokkades en emoties. Hierin is ruimte voor 2 soms 3 onderwerpen. Het doel is dat je je compleet uit, leeg bent en je door  zoveel verschillende emoties bent heen gegaan en je in je ziel bent belandt.  In de reis kun je de verbinding met jouw ziel ervaren. Het kan heel soms gebeuren de werkelijke verbinding met jouw ziel nog niet gebeurt. Denk dan niet, oh het is mislukt. Integendeel. Er gebeurt heel veel. 

Een Helende Reis kan niet mislukken.

Misschien heb je je hele leven zo je best gedaan om niet je emoties te voelen, en ze als maar weg te drukken. Dat het zeker, als je voor het eerst een Helende Reis doet, een uitdaging is om al die emoties te voelen. Soms is de wil er wel, maar durft het lichaam nog niet,  soms wil het lichaam ook, maar denkt je hoofd nog te veel.

Onthoud dan heel goed: De emoties die je nu hebt gevoeld, waren de belangrijkste, die waren nu aan de beurt. Vertrouw, dat wat er gebeurt voor jou nodig is. En meestal lukt het wel . Ik zal er in ieder geval alles aan doen om je zo goed mogelijk te begeleiden. Waar je ook naar toe gaat, ik volg je, het is jouw Helende Reis. Je hoeft je alleen maar open te stellen, en te ontspannen. Bij het  gevisualiseerde kampvuur krijg je alle gelegenheid om je volledig te uiten. Dit lucht zo ontzettend op.Helende Reis voor Volwassenen Centrum Licht Hart

Het is echt helend.

Ik zal in het kort vertellen hoe een Helende Reis gaat.

Als je binnenkomt gaan we eerst even wat drinken. Dan kan je vertellen waar je graag aan wilt werken. Als dat duidelijk is gaan we op reis. Soms weet je niet waar je aan wilt werken, maar voel je dat je een Helende Reis wilt doen. Dat is ook goed. Je sluit dan je ogen (omdat je dan jezelf niet kunt afleiden, en daardoor beter gaat voelen) dan doen we eerst een geleide meditatie om te ontspannen. We doen dat samen.

Dan ga ik je begeleiden naar je onderbewuste. Als we daar zijn aangekomen, komen de emoties vanzelf. Daar hoef je niets voor te doen. Je hoeft je alleen maar te ontspannen en jezelf open te stellen. Je ziel doet al het werk voor je. Fijn hè? Als we alle emoties voor deze reis hebben gevoeld en doorleefd, kom je bijna als vanzelf in je ziel terecht. Daar mag je even lekker uitrusten en genieten van jezelf. Je hebt jezelf weer gevonden. En dat is het meest geweldige cadeau wat je jezelf kunt geven. Jezelf puur zoals je bent.

Als we dat gedaan hebben gaan we naar een gevisualiseerd kampvuur, waar je nu eindelijk eens kunt zeggen wat je nooit kon, mocht, durfde of wilde zeggen.Als er dan werkelijk niets meer te zeggen valt en alles is ge-uit sluiten we de reis af. En ik kan je vertellen dat je dan zo ontzettend opgelucht bent, dat er echt een last van je is af gevallen..

Heb je het gevoel dat je na het lezen van m’n website, of na het lezen van het boek De Helende Reis, een Helende Reis wilt maken, maar dat je het geld ècht niet bij elkaar kunt krijgen. Bel of mail me gerust. We vinden altijd wel een oplossing.

Een Helende Reis is een investering in jezelf. Je investeert € 210,00 voor 2 à 3 onderwerpen en duurt 2,5 uur.