Helende Reis voor Kinderen

De kinderreizen lijken erg op de volwassen reizen. Het verschil is dat kinderen bijna direct toegang krijgen tot hun onderbewuste. Daar waar de onverwerkte gebeurtenis is opgeslagen. Dat komt doordat kinderen er nog niet zo’n dikke “eeltlaag” omheen hebben kunnen bouwen. Wanneer de onverwerkte gebeurtenis weer in het bewuste van het kind is gekomen, is het heel gemakkelijk om de bijbehorende emoties te doorleven en los te laten. Vrijheid en blijheid komen ervoor in de plaats. 

De Kinderreizen worden in 2 categorieën ingedeeld.

Kinderen t/m 10 jaar en kinderen van 11 t/m 17

Kinderen t/m 10 jaar.

Bij de kinderen t/m 10 jaar.

De Kinder reis lijkt enorm veel op de volwassene reis. Ik pas mijn woordkeuze aan het kind aan. Zie op welk niveau het kind is en vanuit daar beginnen we de reis.

De resultaten zijn echt fantastisch. Kinderen worden rustiger en blijer, zekerder van zichzelf. Durven zich meer te uiten over hun gevoelens. Echt helend.

Soms komen er geen herinneringen, dan kan ik invoelen en dan samen helpen de herinnering weer naar het bewuste toe te halen en zo deze herinnering te verwerken en loslaten.

Dit duurt ongeveer een uurtje. Bij heel jonge kinderen wat korter.

Na elke Helende Reis sessie volgt nazorg-contact, meestal via mail of soms via telefoon, om de intergratie van de Helende Reis verder te stimuleren.

Een Kinder Helende Reis voor kinderen t/m 10 jaar is een investering in jouw kind. Je investeert € 75,00 voor ongeveer een uurtje.

Kinderen van 11 t/m 17 jaar

Bij de kinderen van 11 t/m 17 jaar doen we een geleide meditatie over een reis met een zelf gekozen voertuig. Met dat voertuig gaan we in het eigen lichaam op zoek naar een gebeurtenis die niet heilzaam verwerkt is, maar waar het nu weer veilig is om heen te gaan. We gaan dan deze gebeurtenis van verschillende kanten bekijken en doorleven. Wanneer dat is gedaan, laten we los en wordt vergeven een stuk gemakkelijker.

De kinderen worden zich veel bewuster van zichzelf, zelfverzekerder. Ze leren zichzelf kennen.

Dit duurt ongeveer 1,5 uur.

Soms komen er geen herinneringen, dan kan ik invoelen en dan samen helpen de herinnering weer naar het bewuste toe te halen en zo deze herinnering los te laten en verwerken.

Na elke Helende Reis volgt nazorg contact, meestal via mail of soms via telefoon,  om de intergratie van De Helende Reis verder te stimuleren.

De Helende Reis voor Kinderen Centrum Licht Hart

Een Kinder Helende Reis voor kinderen van 11t/m 17 jaar is een investering in jouw kind.  Je investeert  € 135,00 voor ongeveer 1,5 uur.