Healingen

In het Centrum worden ook Quantum Touch behandelingen gegeven.

Wat is Quantum Touch?

Quantum Touch lijkt een beetje op het vroegere magnetiseren. Het heeft ook wat weg van Reiki alleen is het veel krachtiger omdat je het zelf kunt sturen. Je kan de energie verzachten, versterken iedere kant opsturen die je wilt. Dit doe ik met mijn ademhaling en intentie. Ik hou mijn handen heel dichtbij het lichaam van de cliënt, ik laat de energie stromen en het lichaam van de cliënt reageert daarop door te bewegen. Door deze beweging schuiven botten weer terug naar hun oorspronkelijke plaats. Dit kan doordat ieder lichaam een geheugen heeft. Het weet dus dat het anders hoort te staan. Door de verschuivingen verminderd de pijn. Soms wil de pijn nog niet helemaal verdwijnen omdat er emoties in zitten. Ik kan voelen welke emoties dit zijn. Ik ga dan samen met jou opzoek naar de herinnering die bij deze emotie hoort. Wanneer je de herinnering doorleeft hebt en losgelaten zal de pijn nog minder zijn geworden of helemaal zijn verdwenen.  Soms kan je wel wat spierpijn overhouden van de behandeling omdat de spieren aan de nieuwe stand moet wennen.

Wanneer je b.v pas bent bevallen kan de stand van je bekken en heupen niet goed meer staan. Door de energie te geven komen je heupen en bekken weer in de oorspronkelijke stand. Dit geeft een heerlijke verlichting.

Quantum Touch Centrum Licht Hart

Ik gebruik bij iedere behandeling niet alleen Quantum Touch energie maar ook vele andere energieën, o.a reconnection, matrix,  sjamaanse energie en avatar energie,  waar ik toegang toe heb. De behandelingen die ik geef zijn daardoor zeer krachtig. Ze verlichten de pijn of laten de pijn in zijn geheel verdwijnen. 

 

Kosten: € 75,00 per uur.

               € 37,50 voor een half uur.