Cursus voor spirituele en intuïtieve ontwikkeling

Deel 1.

Wil je jezelf ontwikkelen? Wanneer je ontwikkelen letterlijk leest, lees je dus de wikkels eraf halen. Wanneer je jouw wikkels eraf hebt gehaald kom je bij jouw eigen kern. Vanuit die kern kan je veel meer waarnemen dan je ooit had gedacht. Het zit in ieder mens. We zijn het alleen weer vergeten. Als je bedenkt dat er voor de oorlog nog gewoon aura’s en chakra’s in de medicijnboeken vermeld stonden. Minder dan 75 jaar geleden wist iedereen wat dat was.

Nu mag ik je helpen dat weer opnieuw herinneren.

In de cursus Spirituele en Intuïtieve ontwikkeling  deel 1. Help ik je te herinneren hoe je aura’s kunt voelen en soms zien. Wat chakra’s zijn, hoe je ze kan openen en sluiten. Hoe je met negatieve energieën om kan gaan zodat je er geen last meer van hebt. Hoe je jezelf kan afsluiten en openen. Ik leer je  mediteren. Hoe kun je dat nou het beste doen? Hoe maak je nou je hoofd leeg? En wat gebeurt er dan? Stap voor stap zodat je aan het einde van de cursus zelfstandig kunt mediteren.

Wat heel belangrijk is goed aarden. Soms dienen er zich prachtige onderwerpen aan waar we dan spontaan op ingaan. Er is genoeg ruimte om vragen te kunnen stellen waar je meezit of zo graag nou eens zou willen weten.

Je krijgt ook een map waar alle chakra’s en meditaties  instaan. 

De cursus bestaat uit 6 avonden. Van 19.30 tot 22.00.  Elke week gegeven.

Kosten: € 197,00

De cursus wordt gegeven in het Marten Michielshof 53 te De Rijp.

Data: 16, 23, 30 juni en 7, 14 en 21 juli 2020

Je kunt je nu inschrijven dan ben je zeker van je plekje.

 

 Spirituele en Intuïtieve Ontwikkeling deel 2.

In deel 1 hebben we geleerd dat een mens niet allèèn uit een fysiek lichaam bestaat maar ook heel veel verschillende energie velden heeft. Uit die energievelden kun je heel veel informatie halen.

De eerste avond ga je kennis maken met invoelen, informatie halen uit het veld van een van je medecursist. Nu denk je misschien dat je dat niet kunt. Je zal zien hoe eenvoudig dit is. Doordat je direct bevestiging krijgt van mede cursist krijg je vertrouwen.

In deel 2 ga je een stapje verder. Je gaat dan leren invoelen op foto’s van overleden personen of personen die nog leven. Je zult versteld staan hoe makkelijk dat is. Ook ga je invoelen op voorwerpen van personen. Psychometreren wordt dat genoemd.

Ik besteed ook een speciale avond aan automatisch schrijven. Dan vertel je niet de boodschappen die je voelt maar schrijft ze op. Ik breng je dan in contact met je schrijfgids.

Een avond gaan we energie uit onze handen laten stromen. Vroeger werd dat magnetiseren genoemd. De energie die we gebruiken is al om ons heen. Ik help je weer te je herinneren hoe je deze energie kunt bundelen en gebruiken voor jezelf of een ander te helen. Ik heb zelf verschillende cursussen gevolgd, Quantum Touch, Recconection en nog vele anderen. Ik kan geen specifieke naam geven aan de energie die ik gebruik. Laten we het energie uit de bron noemen. Ik leer je nu de basis.

Ook is er een avond waar je met dieren leert communiceren. Het zal je verbazen hoe makkelijk dit eigenlijk is.

Iedere lesavond is er ook een meditatie met een thema. De thema’s liggen nog niet vast omdat ik in voel wat er op dat moment nodig is.

Ook in deze cursus is er veel ruimte voor vragen en onderwerpen die je bezig houden.

De cursus bestaat ook uit 6 dinsdagavonden bestaat van 19.30 tot 22.00 uur.

Kosten € 197,00

Lokatie: Het Marten Michielshof 53  te De Rijp.

Data: Nog onbekend.

Je kunt je nu inschrijven dan ben je zeker van je plekje.

Deel 2.