Boek

“Toen ik nog niet geboren was” is een in afstemming geschreven boek.

Tijdens mijn opleiding tot medium kreeg ik een paar jaar geleden de boodschap dat ik een boek zou gaan schrijven. Waar het over zou gaan was nog niet bekend. Een paar jaar later toen ik de Luisterkind opleiding had gedaan kreeg ik steeds meer aanvragen voor afstemmingen voor autistische kinderen.

Op een dag werd ik letterlijk wakker met: Het moet een Kinderboek worden. Een paar dagen later kreeg ik de titel: Toen ik nog niet geboren was.

Een jaar later ligt er een prachtig boek in de winkels.

Toen ik nog niet geboren was vertelt het verhaal van autistische kinderen hoe het komt dat ze zichzelf “verstopt” hebben. Door heftige stralingen en onwetendheid van vele mensen maakten ze de keuze in zichzelf te keren. Dit ontroerende verhaal geeft inzicht in het leven van een autistisch jongetje. Hoe eenzaam hij zich heeft gevoeld totdat er iemand op hem afstemde en in zijn eenzame wereld doordrong. Hij besefte daardoor dat hij niet alleen is. Langzaam begint hij aan de weg terug. Zichzelf weer te zijn.

Inleiding

In een ander planetenstelsel, ver in het Universum, is een prachtige planeet. Op die planeet heerst vooral liefde en begrip voor elkaar. De energieën die daar wonen zijn in verschillende stadia van ontwikkeling. De hoofdpersoon is een nog jonge energie die via verhalen van de wijzen over de planeet Aarde hoort. De Aarde heeft een magische aantrekkingskracht voor hem. Hij hoort hoe de planeet Aarde in gevaar is, omdat steeds meer van de bewoners vergeten wie ze werkelijk zijn. De jonge energie bedenkt een plan om liefde naar de Aarde te brengen. De wijzen van zijn planeet laten hem gaan onder één voorwaarde; dat hij zich houdt aan de regels van de Aarde. Één van die regels is, dat wanneer hij mens wordt, hij zijn plan en wie hij werkelijk is, vergeet. Wanneer de jonge energie op Aarde geboren wordt is hij alles vergeten. Hij besluit zich te verstoppen in zichzelf. Op Aarde wordt dit gedrag “Autisme” genoemd. Dan begint de lange weg terug om zich te herinneren wie hij werkelijk is en wat zijn plan was op Aarde.

Dit boek is niet alleen voor mensen die Autisitsch zijn, maar ook voor de mensen om Autistische mensen heen. En een ieder die geïnteresseerd is.Boek Centrum Licht Hart Toen ik nog niet geboren was

Bestellen

Je kunt mijn boek overal bestellen. www.jouwboek.nlwww.bol.com of www.bruna.nl.

Je kunt het boek ook bij mij bestellen. Als je het boek bij mij bestelt signeer ik het samen met een piepkleine persoonlijke boodschap speciaal voor jou.  Het kost € 17,50 + verzendkosten van € 3,50.

Hieronder kun je het boek bij mij bestellen.

    Uw naam (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw adresgegevens (verplicht)

    Voeg hier uw foto toe (alleen verplicht voor een persoonlijke boodschap)

    Eventuele opmerkingen