Afvallen: Stop the Foodfight

Al zolang aan het worstelen met afvallen? Je volgt een dieet, valt dan af, houdt het een tijdje vol en dan langzaam val je weer terug in je oude patronen. Je oude eetgedrag.

De meeste afval programma’s zijn er op gericht om kilo’s kwijt te raken. Stop the Foodfight is erop gericht om onderliggende emoties te vinden die het teveel eten en drinken veroorzaken.

Waar komt dat gedrag vandaan? Te veel eten en drinken? Waarom mòet je jùist dàt voedsel en dìe drank waarvan je weet dat het niet goed voor je is, waar je weer van gaat aankomen?

In een Helende Reis, die speciaal ontworpen is om de patronen te herkennen die ervoor zorgen dat je je niet aan je dieet kan houden, duiken we diep in het onderbewuste, naar de wortel die het ongezonde eetpatroon veroorzaakt.

Die patronen kunnen beloftes zijn die je aan je zelf hebt gedaan. Overtuigingen die je hebt aangenomen ten opzichte van voedsel.

Je kan denken aan dat je vroeger vaak ziek bent geweest en je ouders tegen je zeiden: Je moet wel goed eten hoor anders….of misschien was er vroeger niet of weinig eten en nu het voorhanden is je alles wil voor het geval dat het er niet meer is….of misschien was je vroeger zwanger en je voor 2 moest eten anders groeide je kindje niet goed en dat je dat bent blijven doen terwijl je kind nu al volwassen is….een innerlijke leegte proberen te vullen met eten of drinken na bv overlijden van een dierbare of verbroken relatie. Enz

Dit zijn allerlei onderliggende oorzaken van niet aan je dieet kunnen houden. Dat heten overtuigingen of beloftes.

Wanneer deze overtuigingen en beloftes worden blootgelegd, ontmaskert en losgelaten is het belang van teveel eten niet meer nodig. Je kan jezelf ervan bevrijden in een Helende Reis.

Stop the Foodfight Centrum Licht Hart

Je denkt niet eens meer aan teveel eten. Het geworstel is niet meer nodig.

Je valt vanzelf af en komt op je normale gewicht dat bij jou hoort.

Eetproblemen zijn dus eigenlijk emotionele problemen.

Je hebt geen dieet meer nodig. Je kan in vrijheid eten en drinken. Je krijgt weer energie.

Je kan jezelf bedanken. Je lichaam bedankt jou.