Luisterkind Werker

 

Luisterkind Werker Centrum Licht Hart

Met de Luisterkind Werker methode maak ik telepathisch contact met jouw kindje.

Op deze liefdevolle manier kan je kind(je) zelf vertellen wat hij of zij in het dagelijks leven niet kan. Het kan bv vertellen dat hij of zij het niet leuk vindt op school omdat het b.v gepest wordt of dat de druk te hoog is. Het kan ook vertellen waarom het weer of nog steeds in zijn of haar bedje plast. En nog heel veel andere onderwerpen die lastig zijn om in het gewone leven te benoemen. Gewoon omdat het soms nog te jong is en de woorden niet weet. Of dat het zich schaamt, of het een beetje spannend is om voor zichzelf op te komen.

Dan kan ik een afstemming voor haar of hem maken.

Ik maak dan contact met het onbewuste niveau van je kind(je). Een reactie van een heel verlegen meisje was: Het is zo veel makkelijk om te praten zonder woorden…

Jouw kind(je) stuurt zijn of haar gevoel naar mij in de vorm van energie. Ik kan die energie vertalen in woorden en die schrijf ik voor je op.

Alle contact met jouw kindje verloopt telepathisch. Je hoeft dus niet hier aanwezig te zijn in het Centrum. Dat scheelt tijd en je kind(je) hoeft ook niet (weer) met een vreemd persoon te praten en uit te leggen waar het mee zit. Dat weet het vaak ook niet eens, het heeft gewoon steeds buikpijn.

Vaak worden de problemen die er zijn direct opgelost. Soms is het ook nodig dat de ouders actief meedoen aan de veranderingen die nodig zijn om je kindje te helpen. Bewaar daarom ook de afstemming en lees ze af en toe nog eens door. Op deze manier voelt je kind(je) zich gesteund en kan zich daardoor beter ontwikkelen tot een blij en vrij kind en dan uit eindelijk een vrij mens.

De Luisterkind Werker methode is ontwikkeld door Diana Van Beaumont.

De Luisterkind Werker methode is niet alleen voor kinderen ontwikkeld maar voor iedereen die graag antwoorden zou willen hebben om zijn of haar leven beter te kunnen begrijpen. Je kan ook denken aan mensen die in coma liggen, mensen met een verstandelijke beperking, mensen die door ziekte zich niet meer verbaal kunnen uiten, en ook overleden dierbaren vinden het fijn om op deze manier nog van zichzelf te kunnen laten horen.

Met dieren is het ook fijn omdat dieren soms niet altijd begrepen worden en nu de kans krijgen om duidelijk te vertellen wat ze wensen.

Luisterkind Centrum Licht Hart

Wanneer je graag wil dat ik een afstemming voor je maak, kan je een mailtje naar me sturen met in het onderwerp: Verzoek om afstemming.

Ik stuur je dan een mail terug met alle details die er nodig zijn om een afstemming te maken. 

Een afstemming kost € 57,50 per afstemming.

 

GEBOORTE BEGELEIDING.

Hoe fijn zou het zijn om nu al contact te maken met jouw ongeboren kindje in je buik?

Dat kan nu via de geboorte begeleiding.

De begeleiding bestaat uit 4 afstemmingen. We beginnen dan wanneer de zwangerschap op ongeveer 28 weken is.( mag ook eerder of later, in overleg)

Dan maken we iedere week een half uur contact met jouw kindje. Je mag je kindje van alles vragen.

Dat half uur is ook bedoeld voor jou, mama, dat jij even heerlijk een half uurtje voor jezelf neemt. Je kan lekker op je bed gaan liggen met mooie muziek of ontspannen in bad. Alles mag. Ik stem dan op jouw kindje af en na een half uur mail ik je direct het verslag. Je hoeft er dus niet op te wachten. Hoe fijn is dat?

De eerste 3 afstemmingen zijn antwoorden op jouw vragen. De 4de afstemming is heel speciaal, dan vragen we niks, dan mag de baby alles vertellen. Je krijgt een BRIEF van jouw ongeboren BABY! Hoe bijzonder is dat?

Wanneer je nog meer informatie wilt kan je me mailen of bellen.

Een geboorte begeleiding kost € 130,00